Konditorvarer

Våre eminente konditorer knekker 10.000 egg for hånd hver uke, pisker krem og smelter sjokolade slik at du kan få din daglige kake-dose. Skal det være en klassisk napoleonskake, en liten terte eller kanskje noe annet søtt til kaffen?

Napoleonskake

En udødelig klassiker av en enkel grunn. Den er knallgod.

Sarah Bernhard

En tradisjonsrik kake oppkalt etter en fransk skuespillerinne med samme navn.

Friand

En liten fransk kake fylt med friske bringebær.

Sitronterte

En fantastisk liten terte, også kjent som lemon meringue pie.

Jordbærterte

En sommerlig terte med friske norske jordbær og vaniljekrem.

Fyrstekake

En klassisk kake vi har valgt å lage i små tertestørrelser. En fyrste verdig.

Linse

Skal det være en liten linse til kaffen?

Brownie

En saftig og seig liten kake med belgisk sjokolade.

Sjokopunsj

En liten punsjebolle som er dynket med rom og mye god sjokolade.

Mandelstang

En mandelstang er perfekt å dele i mindre biter og servere til kaffen.

Cookie med melkesjokolade

En cookie er sprø i kantene og myk i midten. Det er vår også.

Sitronkake

En saftig liten tekake med smak av ferskpresset sitron.